Cynamon Biszkopt Brzoskwiniowy Cobbler
Przepis Cinnamon Biscuit Peach Cobbler jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 82 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Maślano-Biszkoptowy Placek Brzoskwiniowy, Cheddar-Biscuit Peach Cobbler, oraz Cornmeal Drop-Biscuit Peach Cobbler.
Instrukcje
W małej misce połączyć mąkę, 1 łyżkę brązowego cukru, proszek do pieczenia, sól i soda oczyszczona; pokroić w zimnym maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszaj z mlekiem tylko do wymieszania.
Przenieść na mąkę; zagnieść 10-12 razy. Pat w 12-in. kwadrat.
Posmaruj roztopionym masłem.
Połączyć orzechy włoskie, cynamon i pozostały brązowy cukier; posypać ciasto w ciągu 1/2 W. krawędzi.
Roll up jelly-roll style. Zapieczętować ciasto; odstawić na bok.
Do napełniania w dużym rondlu połącz brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i skórkę cytryny. Stopniowo mieszać w wodzie aż do wymieszania.
Dodać brzoskwinie. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Ciasto biszkoptowe pokroić na dwanaście 1-in. plastry; ułóż herbatniki nad nadzieniem.
Piec, Odkryte, w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken]()
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.