Cydr-Sorghum Vinaigrette
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cider - sorghum Vinaigrette spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 33 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, szalotkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczone warzywa korzeniowe z sorgo i cydrem, Sorgo Vinaigrette, oraz Świeża sałatka z gruszek i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 2 składniki ugotować w 3-qt. rondel na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż cydr zmniejsza się do 1/4 szklanki.
Wyjąć z ognia i całkowicie ostudzić (około 20 minut).
Przenieść mieszankę cydru do miski, odrzucając laskę cynamonu.
Ubijamy ocet i kolejne 6 składników.
Dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.