Cydr-Melasa Polędwica wieprzowa z gruszkami

Cydr-Melasa Polędwica wieprzowa z gruszkami
Potrzebujesz jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Polędwiczka wieprzowa z cydrem i melasą z gruszkami może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Za 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka polędwiczek wieprzowych, melasy, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z gruszkami i cydrem, Ocet Jabłkowy- & - Melasa-Glazurowane Kotlety Wieprzowe, oraz Polędwiczka Wieprzowa Z Glazurą Melasową I Kuskusem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść wieprzowinę na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Połącz olej, rozmaryn, sól i pieprz; natrzyj wieprzowinę. Ułóż gruszki wokół wieprzowiny. W małej misce połącz pozostałe składniki; polej wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec 25-30 minut lub do momentu, gdy wieprzowina odczyta pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°), od czasu do czasu fastrygując sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Polędwiczka wieprzowa naprawdę dobrze komponuje się z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. The Twomey Cellars by Silver Oak Russian River Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir
Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir
Nasza rosyjska dolina rzeki Pinot Noir z 2009 roku ma rubinowy kolor z fioletowymi pasemkami i złożonym nosem świeżych płatków róż, bzu, kandyzowanych jabłek, słodkich przypraw do pieczenia i odrobiny mięty pieprzowej. Ma bogaty, szeroki atak na podniebienie i nuty karmelu, toffi i dojrzałych, czerwonych owoców. To wyraziste wino ma zrównoważone wykończenie owoców, przypraw, jasnej naturalnej kwasowości i drobnoziarnistych tanin.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn