Cydr-Duszona Kapusta

Cydr-Duszona Kapusta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duszonej kapusty. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kapustę, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta Czerwona Duszona Na Cydrze, Duszona Czerwona Kapusta Z Karmelizowaną Cebulą I Cydrem, oraz Cider-duszona kapusta i por hotpot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj olej rzepakowy; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
3
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodaj kapustę, cydr, musztardę i sól, rzucając do połączenia. Gotować, pod przykryciem, 5 minut. Odkryć i gotować 8 minut lub aż kapusta zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CydrCydr
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn