Custom Blend Beef Patty Melt z serem Pimento może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielone żeberka wołowe, ostry sos, koszerną sól i popękany pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z serem Pimento i boczkiem, Portobello & Beef Patty Melt, oraz Patty Melt Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polędwicę i żeberka zmiksować, posypać solą i pieprzem. Luźno uformować mięso w 4 równe paszteciki 4-uncji o grubości 1/2 cala. Lubię kształtować moje paszteciki w kwadraty lub koła w zależności od kształtu mojego chleba. W ten sposób każdy kęs będzie miał hamburgera! Stwórz małą studnię w środku każdego patty wołowiny, za pomocą kciuka (pomoże to Hamburger gotować równomiernie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Paszteciki Wołowe
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Stek Porterhouse
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju w małej patelni saute na średnim ogniu. Ugotować cebulę, posypać solą i od czasu do czasu mieszając, aż się karmelizuje, brązowo i miękko, 25-30 minut. Paszteciki wołowe doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Paszteciki Wołowe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podgrzej dużą żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu i dodaj 1 do 2 łyżek oleju. Gotować hamburgery dobrze side up (burger dobrze zbiera soki podczas gotowania, pozwalając Burger marynować) aż rumiane z każdej strony, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść na talerz.
5
Na każdej kromce chleba rozprowadzić domowy ser Pimiento. Połowę kromek chleba ułożyć na stosie cebuli, następnie dodać placki hamburgerowe i ułożyć Pozostałe kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pimento
Miski Wypełnione Musztardą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Funtów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Umieścić kanapki z powrotem na patelni i tosty, aż chleb jest złoty brąz i ser zaczyna się topić, 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Mieszanka Cheddar, majonez, cebula, pimientos, czosnek i ostry sos w robocie kuchennym, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Przenieść ser pimento do szklanego słoika lub miski i przechowywać w lodówce, aż firmy, co najmniej 1 godzinę.