Custom Blend Beef Patty Melt with Pimento Cheese
Custom Blend Beef Patty Melt z serem Pimento może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielone żeberka wołowe, ostry sos, koszerną sól i popękany pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z serem Pimento i boczkiem, Portobello & Beef Patty Melt, oraz Patty Melt Grillowany Ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwicę i żeberka zmiksować, posypać solą i pieprzem. Luźno uformować mięso w 4 równe paszteciki 4-uncji o grubości 1/2 cala. Lubię kształtować moje paszteciki w kwadraty lub koła w zależności od kształtu mojego chleba. W ten sposób każdy kęs będzie miał hamburgera! Stwórz małą studnię w środku każdego patty wołowiny, za pomocą kciuka (pomoże to Hamburger gotować równomiernie).
Rozgrzać 2 łyżki oleju w małej patelni saute na średnim ogniu. Ugotować cebulę, posypać solą i od czasu do czasu mieszając, aż się karmelizuje, brązowo i miękko, 25-30 minut. Paszteciki wołowe doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Podgrzej dużą żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu i dodaj 1 do 2 łyżek oleju. Gotować hamburgery dobrze side up (burger dobrze zbiera soki podczas gotowania, pozwalając Burger marynować) aż rumiane z każdej strony, 3 do 4 minut na stronie.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić domowy ser Pimiento. Połowę kromek chleba ułożyć na stosie cebuli, następnie dodać placki hamburgerowe i ułożyć Pozostałe kromki chleba.
Umieścić kanapki z powrotem na patelni i tosty, aż chleb jest złoty brąz i ser zaczyna się topić, 2 minut na stronie.
Mieszanka Cheddar, majonez, cebula, pimientos, czosnek i ostry sos w robocie kuchennym, aż dobrze połączone.
Przenieść ser pimento do szklanego słoika lub miski i przechowywać w lodówce, aż firmy, co najmniej 1 godzinę.