Custom Blend Beef Patty Melt with Pimento Cheese

Custom Blend Beef Patty Melt with Pimento Cheese
Custom Blend Beef Patty Melt z serem Pimento może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielone żeberka wołowe, ostry sos, koszerną sól i popękany pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanka z serem Pimento i boczkiem, Portobello & Beef Patty Melt, oraz Patty Melt Grillowany Ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwicę i żeberka zmiksować, posypać solą i pieprzem. Luźno uformować mięso w 4 równe paszteciki 4-uncji o grubości 1/2 cala. Lubię kształtować moje paszteciki w kwadraty lub koła w zależności od kształtu mojego chleba. W ten sposób każdy kęs będzie miał hamburgera! Stwórz małą studnię w środku każdego patty wołowiny, za pomocą kciuka (pomoże to Hamburger gotować równomiernie).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
Stek PorterhouseStek Porterhouse
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Rozgrzać 2 łyżki oleju w małej patelni saute na średnim ogniu. Ugotować cebulę, posypać solą i od czasu do czasu mieszając, aż się karmelizuje, brązowo i miękko, 25-30 minut. Paszteciki wołowe doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podgrzej dużą żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu i dodaj 1 do 2 łyżek oleju. Gotować hamburgery dobrze side up (burger dobrze zbiera soki podczas gotowania, pozwalając Burger marynować) aż rumiane z każdej strony, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść na talerz.
5
Na każdej kromce chleba rozprowadzić domowy ser Pimiento. Połowę kromek chleba ułożyć na stosie cebuli, następnie dodać placki hamburgerowe i ułożyć Pozostałe kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Umieścić kanapki z powrotem na patelni i tosty, aż chleb jest złoty brąz i ser zaczyna się topić, 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Mieszanka Cheddar, majonez, cebula, pimientos, czosnek i ostry sos w robocie kuchennym, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Przenieść ser pimento do szklanego słoika lub miski i przechowywać w lodówce, aż firmy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn