Currywurst
Currywurst może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 285 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego kminku, musztardy, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Currywurst, Szybki i prosty sos Curry Wurst (Currywurst) Dla Dzieci, oraz Currywurst Sunny 's z papryką marynowaną i cebulą oraz ketchupem Curry Sunny' s.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować na rozgrzanym oleju, aż będzie miękka, ale nie zbrązowieje.
Połącz pastę pomidorową, 3 łyżki wody, brązowy cukier, sól, kminek, musztarda, cynamon, goździki i ocet w garnku na średnim ogniu; dusić 2 minuty; wymieszać gotowaną cebulę.
Wymieszać 1 łyżkę oleju roślinnego, curry w proszku, węgierska papryka, ketchup, i 1 szklanka wody w misce; wymieszać w mieszaninie pasty pomidorowej; dusić kolejne 2 minuty.
Gotować bratwurst w dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Wlać sos do patelni z bratwurst. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj, aż kiełbaski osiągną temperaturę wewnętrzną 165 stopni F (75 stopni C), około 10 minut.