Curry śliwka i zielona fasola Stir-Fry

Curry śliwka i zielona fasola Stir-Fry
Ten przepis służy 4. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, szalotki, śliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zielona fasola Pieczarkowa Sauté z sosem śliwkowym przyprawionym, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Kurczak z brokułami Stir-Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu przynieś ryż, 1/4 łyżeczki soli i 1 1/4 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki i wchłonie wodę, 30 do 35 minut. Wyłącz ogrzewanie; pozostaw przykryty. Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować białka scallion, chile, imbir, curry, czarny pieprz i pozostałe 1/2 łyżeczki soli, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj 1/2 szklanki wody i fasolki szparagowej; gotować, mieszając, untilbeans kolei jasnozielony, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodać śliwki, paprykę i mleko kokosowe; gotować i mieszać, aż kolory są jasne i sos jest gęsty, 3 do 5 protokół. Zamieszaj orzechy nerkowca. Mieszankę śliwkowo–fasolową podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Podawać z ryżem; przed podaniem posypać zielenią szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
W porcji: 394 kalorie, 15 g tłuszczu, 4 g nasycenia, 60 g węglowodanów, 7 g błonnika, 1 g białka
6
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn