Curry zupa z dyni z krabem
Curry Butternut Squash zupa z kraba może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 86 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.03 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, tłuszcz odtłuszczone bulion z kurczaka, seler, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Zupa z dyni z curry pestek dyni, Zupa Z Dyni Curry, oraz Zupa Z Dyni Curry.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, mieszać cebulę i seler na maśle, aż kuleje, o 5 protokół.
Dodaj koncentrat pomidorowy i curry i wymieszaj 1 minutę dłużej.
Dodaj squash, jabłka, bulion, 4 szklanki wody, imbir, liść laurowy, goździki i pieprz. Często mieszając, doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż squash tłucze łatwo, 30 do 40 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy i goździki. W blenderze lub robocie kuchennym wirować mieszaninę squasha, porcję na raz, aż będzie gładka.
Wlać czysty przez drobny sitko z powrotem do patelni.
Dodać sherry i mieszać na średnim ogniu, aż tylko na parze, o 2 protokół.
W międzyczasie usuń wszelkie kawałki skorupy z kraba.
Zupa z kadzi w szerokich miseczkach. Kopiec równe porcje kraba w środku każdej miski.
Dekoruj papryką, w razie potrzeby.