Curry Zupa Z Cukinii
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna i wegetariańska? Curry zupa z cukinii może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać curry, cukinia, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Curry Zupa Z Cukinii, Curry Zupa Z Cukinii, oraz Curry Zupa Z Cukinii.
Instrukcje
Ciepły olej w garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, 6 do 8 protokół.
Dodać czosnek i curry i mieszać aż pachnące, o 1 minutę. Podgrzać do średniej wysokości, dodać cukinię, wlać bulion i dodać 1 łyżeczkę. sól. Przykryj i przynieś na wolnym ogniu.
Zdjąć pokrywę, zmniejszyć ogień do medium, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować, aż cukinia jest bardzo delikatna, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić zupę.
Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka.
Przenieść do dużej miski, przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Tuż przed podaniem ubijamy śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem. Chochla do schłodzonych misek, udekorować kolendrą i podawać.