Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 318 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, pomidory w puszkach, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Curry ziemniaki i Kabaczek, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz Zupa Squash Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę na patelnię, i smażyć przez 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać imbir i czosnek; smażyć 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
4
Dodać ziemniaki i kolejne 4 składniki (przez pieprz); smażyć 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać pomidory i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Pieprz
Ziemniak
Bulion
5
Wymieszać z mlekiem kokosowym i groszkiem; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować, odkryte, 12 minut lub do squash jest miękka, mieszając od czasu do czasu.