Curry z wołowiną i szpinakiem
Przepis wołowina i szpinak Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 651 kalorii, 35g białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony kminek, szpinak, mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest znakomite. Spróbuj Wołowy makaron soba ze szpinakiem i kokosowo-Curry Vinaigrette, malabar szpinak curry / mangalorean style Malabar szpinak curry, oraz Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać ghee w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę, i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj serrano i nadal gotować przez kolejne 3 protokół. Sezon z goździkami, garam masala, kolendra, chile proszek, kurkuma, i kminek, gotować przez 2 do 3 więcej minut, aby uwolnić smak.
Wymieszać z wołowiną i solą, gotować przez 3 minuty więcej.
Dodaj pomidory, mleko kokosowe i szpinak. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie przykryć i gotować przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Następnie wymieszać sok z cytryny i gotować jeszcze 10 minut, często mieszając, aż sos zgęstnieje.