Curry z kurczaka w wolnowarze to indyjskie danie główne. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 3,55 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 954 kalorie , 68 g białka i 8 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, ryż, ryż i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Jest ono dostarczane przez Taste of Home. 51 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 4 godzin i 50 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 94% , to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Curry z jagnięciny w wolnowarze , Curry Kofat/Curry z klopsikami i Curry z klopsikami (Curry Kofta) .
Instrukcje
1
Umieść kurczaka, fasolę, cebulę i czerwoną paprykę w 4-qt. wolnowarze. W małej misce wymieszaj salsę, proszek curry, sól i pieprz; polej wierzch.
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do momentu, aż kurczak będzie miękki. Wymieszaj z zieloną fasolką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sok Z Cytryny Goya®
3
Połącz mąkę kukurydzianą z wodą do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo wmieszaj do wolnowaru. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub do momentu zgęstnienia sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
W dużym rondlu zagotuj bulion; dodaj ryż. Przykryj i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Pozostawić na 5 minut lub do momentu wchłonięcia płynu i zmięknięcia ryżu. Rozdrobnić widelcem.