Curry z kapusty i warzyw

Curry z kapusty i warzyw
Przepis kapusta i curry warzywne jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 82 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, olej canolan, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Południowoindyjskie curry warzywne z liśćmi Curry, Mumia z kapustą Curry, oraz Curry z ciecierzycy, ziemniaków i kapusty.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa pikantność Veltlinera łączą się, tworząc fascynujący owocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatną kwasowość owocową. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn