Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Curry dziki ryż i zupa Squash może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz curry w proszku, dyni, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Delicata Squash faszerowany Curry dzikim ryżem, Curry Sweet Potato & Wild Rice Soup, oraz Ze spiżarni: zupa z dyni i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku zagotuj dziki ryż i wodę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieść squash w średnim garnku z wystarczającą ilością wody, aby przykryć, i doprowadzić do wrzenia. Gotować 15 minut, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, wrócić do garnka i zacieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wymieszać w bulionie z kurczaka i soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
5
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości. Doprawić Curry. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie około 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
W blenderze lub robocie kuchennym, zmiksować squash i bulion z mieszanką cebuli i czosnku, aż będzie gładka. Wróć do średniego garnka, wymieszaj z gotowanym dzikim ryżem i gotuj, aż się ogrzeje. Doprawić solą i pieprzem.