Curry wieprzowe z zieloną fasolką

Curry wieprzowe z zieloną fasolką
Czerwone curry wieprzowe z fasolką szparagową może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 566 kalorii, 33g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis z BBC Good Food wymaga sosu rybnego, liści bazylii i kolendry, bulionu warzywnego i cukru muscovado. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Tajskie Czerwone Curry Z Zieloną Fasolką I Tofu, Tajska Czerwona wołowina Curry z zieloną fasolką, oraz Kurczak Czerwony Curry Stir-Fry z zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 5 minut, następnie odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Rozgrzać olej w rondlu, dodać pastę curry i imbir i smażyć delikatnie, aż olej oddzieli się. Wlać wieprzowinę i bulion, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj sos rybny, cukier, mleko kokosowe,rdzenie palmowe, skórkę z limonki i sok i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut, dodając fasolę w połowie. Dorzucić bazylią i kolendrą i podawać z makaronem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Hearts Of PalmHearts Of Palm
Sos RybnySos Rybny
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn