Curry Warzywne Faszerowane Ziemniaki
Curry warzywa nadziewane ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz mielone, curry, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 92%. Spróbuj Pieczywo Nadziewane Ziemniakami Curry, Szpinakiem I Ciecierzycą, Dip Warzywny Curry, oraz Dip Warzywny Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szoruj ziemniaki; nakłuj każdy kilka razy widelcem.
Piec w 400 przez 45 minut do 1 godziny lub do czasu zakończenia.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj imbir i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać mieszankę brokułów i gotować 4 protokół. Wymieszać pomidory i pozostałe 3 składniki. Gotować dodatkowe 4 minuty lub aż większość cieczy odparuje.
Podzielić otworzyć każdy ziemniak i wycisnąć, aby otworzyć; puch pulpy widelcem. Top ziemniaki z mieszanką brokułów.