Curry w pośpiechu
Curry w pośpiechu może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 48g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sos rybny, kolendrę, soję i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Curry W Pośpiechu, Czerwone curry w pośpiechu, oraz Tuńczyk Curry w pośpiechu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu, który posiada pokrywkę, i kropla w szalotki. Gotować, mieszając przez minutę lub dwie, a następnie dodać pastę curry.
Dodać kawałki kurczaka i przechowywać obracając ciepła przez 2 minuty przed dodaniem mleka kokosowego, bulionu (a raczej wody i kurczaka bulionu lub koncentratu), i sos rybny, a następnie mrożony groszek i soja.
Dusić 10 minut pod przykryciem, następnie dodać mrożoną fasolę i gotować przez kolejne 35 minut.
Podawać z ryżem lub makaronem, zgodnie z życzeniem, posypując kolendrą. Umieść talerz klinów z limonki, aby ludzie przecisnęli się podczas jedzenia.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;