Curry tuńczyk topić jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka muffinów, selera, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Stopić Serce Stopić Tuńczyk, Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, oraz Tuńczyk Topiony.
Instrukcje
1
W małej misce połącz tuńczyka, seler, majonez, cebulę, rodzynki, sok z cytryny, sól i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W Proszku
Sok Z Cytryny
Majonez
Rodzynki
Seler
Cebula
Sól
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na każdej połowie muffinki rozprowadzić ok. 1/4 szklanki; na wierzch posmarować serem. Broil 4 w. od ognia przez 1-2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.