Curry squash-and-Pear Bisque
Curry Squash-and-Pear Bisque jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 8. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Curry Winter Squash Bisque, Curry Butternut Squash Bisque, oraz Curry Butternut Squash Bisque.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę.
Umieść połówki squasha, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia; piec w 375 przez 45 minut lub do miękkości. Super. Squash skórki; miąższ zacieru. Odstawić 3 1/2 szklanki miąższu, zastrzegając pozostały squash do innego użycia.
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną gruszkę i cebulę; smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać miąższ do dyni, wodę i kolejne 5 składników (woda przez pieprz). Doprowadzić do wrzenia; częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut.
Umieścić jedną trzecią mieszaniny squasha w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać oczyszczoną mieszaninę do dużej miski; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną squasha. Powrót mieszaninę squasha do patelni; wymieszać w pół i pół. Gotować na małym ogniu 3 protokół lub do dokładnie ogrzane. Zupę z chochli układamy w miseczki i dekorujemy plasterkami gruszki.