Curry Smażony Ryż" Kuskus"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj smażonego ryżu Curry "kuskus". Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, olej kokosowy, kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielony Curry Smażony Ryż, Curry Ananas Smażony Ryż, oraz Żółty Tajski Curry Kokosowy Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę lub szalotki i smażyć przez 3 do 5 protokół.
Dodać pokrojoną w kostkę paprykę i smażyć przez kolejne 3 protokół.
Dodać kuskus i smażyć ryż, rozbijając go i mieszając, jak gotuje, przez około 3 do 5 minut, lub do jego smażone według własnych upodobań.
Dodać kurczaka lub ciecierzycę i przyprawy do smaku, i gotować przez kolejne 2 minuty, aby ogrzać wszystko.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.