Curry sałatka jajeczna z Chutney Mango
Curry sałatka jajeczna z Chutney Mango może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 391 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przepis ten zachwycił 299 osób. Mieszanka szczypta cayenne, seler, curry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to słodki chutney z mango, jak zrobić szybki chutney z mango, Green Mango Chutney-Surowy Chutney Z Mango, oraz chutney z mango, jak zrobić łatwy chutney z mango.
Instrukcje
Jeśli podajemy sałatkę jajeczną na grzankach, lub tosty, zacznij przygotowywać tosty z krojonym chlebem, podczas gdy przygotowujesz pozostałe składniki.
Obrane, ugotowane na twardo jajka pokroić i włożyć do średniej wielkości miseczki. Użyj palców widelca, aby przycisnąć ugotowane kawałki jajka, aby rozbić je na mniejsze kawałki.
Dodaj chutney z mango, żółty curry, sól, majonez, szczypiorek, seler, czarny pieprz,i cayenne do jaj.
Wymieszać, aż dobrze połączone.
Sałatkę jajeczną podawaj na sałacie na sałatkę, lub na krojonym chlebie lub tostach na kanapki. Jeśli przystawki, użyj krajalnicy do biszkoptów, aby wyciąć rundy na zwykłym krojonym chlebie lub tostach, a następnie rozłóż sałatkę jajeczną na rundach.