Curry Quinoa Pilaf
Curry Quinoa Pilaf może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 40. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz cebulę, quinoa, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Curry Mussel Pilaf, Curry Spam Pilaf, oraz Curry Rice Pilaf.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować i mieszać 4 protokół lub aż cebula będzie miękka.
Dodać bulion, quinoa, rodzynki i curry; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż bulion jest wchłaniany.
Wymieszać z marchewką i migdałami; przykryć.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.