Przepis curry pieprz Wołowina z wędzonymi migdałami pilaw może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 539 kalorii, 55g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, bulion wołowy, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane Portobellos wypełnione dzikim ryżem-migdałowym Pilafem i winegretem z pieprzem Piquillo, Wędzony Mostek Wołowy Z Czterema Paprykami, oraz Bell Pepper & Beef Curry.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.