Curried Walnut Rice Salad to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka soku z cytryny, pomidorów, ogórka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Sałatka Ryżowa Curry, Sałatka Ryżowa Curry, oraz Sałatka Ryżowa Curry podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W innej misce ubić majonez, olej, sok z cytryny, miód, curry w proszku, czosnek, sól i pieprz; wymieszać z mieszaniną ryżu. Tuż przed podaniem wymieszać orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami