Curry Mushroom Hot Pot
Curry Mushroom Hot Pot to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz grzyby, rosół z kurczaka, gruby imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Jeden Garnek Makaron Z Grzybami Z Cukinii, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj rondel w sprayu do gotowania i umieść go na dużym ogniu.
Umieścić cebulę w rondlu; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Posypać curry w proszku na cebulę; wymieszać do płaszcza równomiernie.
Dodaj bulion z kurczaka, cytrynę, imbir, cukier i sól do cebuli. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować i mieszać przez 2 do 3 protokół. Wymieszać grzyby i gotować kolejne 3 minuty.
Wymieszać z mlekiem kokosowym i sokiem z cytryny; wymieszać i zdjąć z ognia.
Wrzuć liście cytryny do zupy; odstawić na 5 minut.
Usuń liście przed podaniem.