Curry Mayo
Przepis Curry Mayo jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz madras curry w proszku, szczyptę koszernej soli, majonez rzepakowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sos Curry Mayo Dipping, Hamburgery indyjskie Curry z chutney Mayo, oraz Nerkowca curry mayo z kapustą slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od majonezu rzepakowego.
Dodać curry, sok z cytryny i szczyptę soli koszernej do majonezu; mieszać aż do wymieszania.