Curry Mahimahi
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Curry Mahimahi może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać curry, mango chutney, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Mahimahi BLT, Mahimahi Escabeche, oraz Mahimahi z dipem Tomatillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w płytkiej misce; pogłębiać po jednej stronie każdego filetu w mieszaninie mąki.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj rybę, posypaną mąką i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Połącz chutney i następne 3 składniki.
Podawać ryby natychmiast z mieszanką chutney.
Każdą porcję posypać zieloną cebulką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.