Jeśli 2,44 zł za porcję spada twój budżet, Curry kukurydziano-krabowe ciasta mogą być spektakularne bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz sos sojowy, sok z limonki, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry CORN & Crab Cakes, Curry Krabowe Ciasta, oraz West Indian Curry Krab i homary ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj pierwsze 5 składników; saute 4 minuty lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
3
Umieścić mieszaninę w dużej misce; całkowicie ostudzić. Wymieszać z krabem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Połączyć majonez i kolejne 5 składników (majonez przez białka jaj) w małej misce. Delikatnie złożyć mieszaninę majonezu w mieszaninę kraba. Wymieszać 7 łyżek bułki tartej. Podzielić mieszaninę na 8 (3/4-cala grubości) pasztecików. Drage paszteciki w 3 łyżki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Białka Jaj
Majonez
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Umieścić paszteciki na patelni; gotować 4 protokół. Turn paszteciki, i przykryć patelnię; gotować 4 protokół lub aż gotowe.