Curry kalafior i marchew

Curry kalafior i marchew
Curry kalafior i marchew jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Curry kalafior i marchew, Curry kalafior i marchew, oraz Curry Jagnięcina i marchewka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać proszek curry, kminek, sól, pieprz i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Kalafior, marchew i cebulę rozprowadzić w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia-wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
MarchewMarchew
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Skropić opatrunkiem i wrzucić tak, że jest dokładnie powlekane.
5
Upiec warzywa w piekarniku do miękkości i rumiane, o 40 protokół, mieszając w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć do miski i posypać natką pietruszki i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn