Curry kalafior i marchew
Curry kalafior i marchew jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 83 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest super. Spróbuj Curry kalafior i marchew, Curry kalafior i marchew, oraz Curry Jagnięcina i marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
W średniej misce wymieszać proszek curry, kminek, sól, pieprz i oliwę z oliwek.
Kalafior, marchew i cebulę rozprowadzić w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia-wyłożonej folią aluminiową.
Skropić opatrunkiem i wrzucić tak, że jest dokładnie powlekane.
Upiec warzywa w piekarniku do miękkości i rumiane, o 40 protokół, mieszając w połowie gotowania.
Wyjąć do miski i posypać natką pietruszki i skropić oliwą z oliwek.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.