Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami

Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami
Jeśli 67 centów za porcję spada w budżecie, Curry jęczmień z rodzynkami i migdałami może być niesamowite wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, rodzynki, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry cytrusowe Quinoa z rodzynkami i prażonymi migdałami, Curried Vegetable Gulasz W / Kasza Jęczmienna I Migdały, oraz Tuńczyk Z Migdałami I Rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę; przykryć i gotować 15 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać curry i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
7
Dodać jęczmień i wrzucić delikatnie do herbu. Wymieszać gotowaną cebulę, rodzynki, natkę pietruszki, prażone migdały, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn