Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Curry i zupy z mleka kokosowego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, marchew, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Czerwone Curry, mleko kokosowe i tajska zupa z makaronem ryżowym, Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Ryba w Curry z mleka kokosowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku podsmażyć cebulę, marchewkę i pieprz na oleju roślinnym na średnim ogniu. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.