Curry Dip z tofu i awokado z rozmarynowymi chipsami Pita
Curry Tofu-i-awokado Dip z rozmarynem chipsy Pita może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 242 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jedwabiste tofu, skórkę z limonki, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip z białej fasoli i boczkiem z chipsami z rozmarynu Pita, Fetan Avocado Salsa & Pita Chips, oraz Dip z awokado-Tomatillo z chipsami z kminku Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połówki pita ułożyć i pokroić na 6 klinów; przełożyć do miski i dodać oliwę z oliwek i rozmaryn. Doprawić solą i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż kliny pita na blasze do pieczenia w jednej warstwie i piec do chrupkości, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Ochłoń.
5
W międzyczasie, w maszynce, puree tofu, awokado, śmietana, jogurt, Skórka z limonki, sok z limonki, czosnek, miód, curry i mięta, aż będzie gładka. Doprawić dip solą i pieprzem i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego