Curry Deviled Eggs with Chutney
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Curry Deviled jajka z Chutney może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka curry, majonez, chutney z mango i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Slim Chutney Deviled Eggs, Curry Deviled Eggs, oraz Curry deviled eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w garnku wystarczająco dużym, aby utrzymać je z odrobiną miejsca. Napełnij garnek zimną wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Wyjąć z ognia i pozostawić jajka w gorącej wodzie, na ogniu, przez 25 minut.
Napełnij dużą miskę pół lodem i pół zimną wodą.
Przenieść jajka do lodowatej wody i pozostawić do ostygnięcia na 10 minut. Rozbij każde jajko i wróć do lodowatej wody.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka. Przebić żółtka przez sito o drobnych oczkach do dużej miski.
Dodać majonez, musztardę, curry i sól. Mieszaj do wymieszania i wygładzenia.
Użyj małej łyżeczki, aby napełnić każde białko taką samą ilością nadzienia. (Alternatywnie, napełnij worek z ciastem wyposażony w gwiazdkę lub zwykłą końcówkę i napełnij rurką do muszli. Lub użyj torby ziplock z małym kawałkiem rogu odciętym do napełniania rur.)
Udekoruj każde jajko małą łyżeczką chutney.