Curry Butternut zupa jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło tę zupę. Mieszanka soku z limonki, liście kolendry, pasta curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Curry Butternut Zupa, Curry Butternut Velvet Soup, oraz Zupa Z Dyni Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść squasha w misce i skropić 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać 1/4 łyżeczki soli i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Piec w 450 przez 35 minut lub do złotego i miękkiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
7
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.