Curry Butternut Zupa

Curry Butternut Zupa
Curry Butternut zupa jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło tę zupę. Mieszanka soku z limonki, liście kolendry, pasta curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Curry Butternut Zupa, Curry Butternut Velvet Soup, oraz Zupa Z Dyni Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Umieść squasha w misce i skropić 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Posypać 1/4 łyżeczki soli i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Piec w 450 przez 35 minut lub do złotego i miękkiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodać mieszaninę squasha, stock, i curry pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
9
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Wyjąć z ognia; wymieszać z sokiem z limonki i mlekiem kokosowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
11
Odstawić na 15 minut.
12
Połowę mieszanki dyni umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Wlać zupę do miski. Powtarzam. Podzielić zupę równomiernie między 8 miski, i top równomiernie z kolendry, kokos, i chile plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn