Curry bakłażan, soczewica, i Quinoa hamburgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 134 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nektar z agawy, płatki quinoa, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Curry Bakłażan, Soczewica I Quinoa Hamburgery, Hamburgery Z Soczewicy Curry, oraz Curry Quinoa Zupa Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń górną część bakłażana i pokrój go na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
2
Umieść go wycięte boki w dół na blasze wyłożonej pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Wyjąć do płytkiego naczynia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. (Można to zrobić nawet kilka dni wcześniej i przechowywać w zakrytym pojemniku w lodówce.) Gdy bakłażan ostygnie, wyrzuć wszelki płyn, który się nagromadził i zeskrobaj miąższ ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
5
Umieść miąższ w robocie kuchennym i pulsuj kilka razy, aby uzyskać Gruboziarnisty puree.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
6
Przełożyć do średniej wielkości miski i dodać pozostałe składniki.
Bardzo dobrze wymieszać i pozostawić w temperaturze pokojowej na 20 minut. Rozgrzej piekarnik do 425 F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Rozgrzać dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, wytrzyj lub spryskaj go małym sprayem z patelni lub olejem rzepakowym. Zwilż ręce i tworzą mieszankę bakłażana na paszteciki o szerokości 3 cali i grubości 1/2 cala. (Można również tworzyć hamburgery przez spooning mieszaninę na patelni i za pomocą tylnej łyżki kształtować go w paszteciki.) Gotować trzy lub cztery na raz, aż lekko zbrązowieje, a następnie ostrożnie przewrócić i brązowy drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Wyjąć łopatką i umieścić każdy burger na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Piec 15-20 minut, aż hamburgery są gotowane przez.