Cupcake Bunny Cake

Cupcake Bunny Cake
Cupcake Bunny Cake to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać pianki, bita Puszysta lukier, ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Hip-Hop Bunny Cake, oraz Bunny Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wlać worek białych miniaturowych pianek do dużej płytkiej miski. Łyżka 2 łyżki lukier do małej miseczki; odcień z kolor żywności do pożądanego odcienia różu dla nosa; odstawić. Wymieszać lub rozłożyć pozostały lukier na babeczkach (lukier będzie lekko zamocowany). Naciśnij górę każdej babeczki do pianek, całkowicie pokrywając górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja Z Zielonego JabłkaLukrecja Z Zielonego Jabłka
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść babeczki na talerzu, dopasowując się do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
5
Posypać resztki pianek w razie potrzeby, aby wypełnić wszelkie luki między babeczkami tworzącymi twarz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
6
Posypać różowe pianki na środku każdego ucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
7
Umieścić miętowe paszteciki na twarzy dla oczu. Fajkę lub rozłóż różowy lukier na twarzy dla nosa. Rurka 3 (3-calowe) linie z czarnym żelem dekorującym po obu stronach nosa dla wąsów; rurka 2 linie poniżej nosa dla ust. (Lub Wytnij 6 cienkich 3-calowych kawałków lukrecji na wąsy i 2 cienkie 5-calowe paski lukrecji na usta; ułóż na twarzy.) Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki MiętowePaszteciki Miętowe
żel Dekorującyżel Dekorujący
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn