Cukinia z sosem Parmezanowym
Cukinia z sosem parmezan może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz philadelphia chive & ONION cream cheese spread, cukinia, przyprawy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS marchewkowo-parmezanowy z cukinią, Pastan z kurczaka z cukinią w pomidorowym sosie Parmezanowym, oraz Parmezan pieczone paluszki z cukinii z sosem Marinara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać warzywa w gorącym oleju na dużej patelni 5 do 7 min. albo aż będzie krucho.
W międzyczasie wymieszać pozostałe składniki w małym rondlu; gotować na małym ogniu, aż ser topi się całkowicie i mieszaninę dobrze wymieszać i ogrzać, mieszając od czasu do czasu.
Podawać sos na warzywach.