Cukinia Z Ricottą I Miętą Od Katherine Martinelli

Cukinia Z Ricottą I Miętą Od Katherine Martinelli
Cukinia z Ricottanem i miętą od Katherine Martinelli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz ricottę, miętę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bekon, warzywa i ricotta Quiche: Guest Post by Katherine Martinelli, Cukinia, Mięta I Ricotta Frittata, oraz Cukinia z ricottą, miętą i bazylią dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn