Cukinia z parmezanem

Cukinia z parmezanem
Cukinia z parmezanem zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 16G tłuszczu i w sumie 199 kalorii. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cukinia Parmezanowa, Cukinia Parmezan, oraz Cukinia Parmezan.

Instrukcje

1
Usuń końce cukinii i, jeśli są duże, przekrój wzdłuż na pół. Pokrój cukinię po przekątnej w plastry 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2
Podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej (12-calowej) patelni do smażenia i dodaj cebulę. Gotuj przez 10 minut na średnim ogniu, aż zaczną się brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj połowę cukinii, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na patelnię i gotuj, od czasu do czasu rzucając, przez 10 do 15 minut, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Posyp parmezanem i gotuj jeszcze przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
Wyjmij na półmisek i powtórz z resztą cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
6
Podawaj natychmiast.
7
Uwaga: jeśli ugotujesz za dużo cukinii na jednej patelni, skończysz gotować na parze, a nie smażyć. Wolę gotować w 2 partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn