Cukinia z orzeszkami piniowymi i fetą
Griddled cukinia z orzeszkami pinii & feta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Mieszanka oliwy z oliwek, cukinii, chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Szpinak Z Fetą I Orzeszkami Piniowymi, Tęczowy Chard z orzeszkami pinii i fetą, oraz Kurczak ze szpinakiem, Fetanem i orzeszkami piniowymi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Posmaruj patelnię z odrobiną oleju i umieść na dużym ogniu, a następnie grilluj cukinie partiami przez 2-3 minuty z każdej strony, aż zwęglą i ugotują. Trzymaj ciepło podczas gotowania reszty.
Warstwa na talerzu i posypać skórką z cytryny, następnie top feta, orzeszki piniowe, chilli i mięta.
Skropić resztę oleju i trochę przypraw.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.