Cukinia z musem Ricotta-bazylia wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Ta przystawka ma 54 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, soli, sera ricotta i soku z cytryny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Flety Z Cukinii Z Musem Basil Ricotta, Cukinia z ricottą, miętą i bazylią, oraz Smażone kwiaty cukinii nadziewane bazylią ricottą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pokrój każdą cukinię na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki. Miąższ rezerwowy do innego użytku. Ułóż skorupki cukinii w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Cukinia
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Połącz Bazyl i kolejne 7 składników (przez pieprz), dobrze mieszając trzepaczką. Podzielić mieszaninę równomiernie między muszle, delikatnie naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Muszle Makaronu
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości cukinii.