Cukinia Salsa Pomidorowa

Cukinia Salsa Pomidorowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj pomidora z cukinii Salsan. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis bezglutenowy i wegański serwuje 4 i kosztuje 62 centy za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki z cukinii z salsą kukurydzianą pomidorową, Cukinia Frita z salsą pomidorową, oraz Cheesy cukinia Quesadillas z Heirloom pomidor Salsan i kukurydza Crema podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze 12 składników. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc. Używając łyżeczki, przenieś salsę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn