Cukinia Relish
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj cukinii. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, musztardę, ocet destylowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Relish, Cukinia Relish, oraz Cukinia-Pieprz Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę do robota kuchennego i pulsować, aż drobno posiekane.
Przenieść do miski. Wytrzyj robot do czysta, dodaj paprykę i pulsuj, aż grubo posiekasz.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w szerokim 8-qt. trawka.
Dodać przyprawy i gotować, często mieszając, aż tosty i aromatyczne, o 3 protokół.
Dodaj cebulę i paprykę, mieszając, aby połączyć. Wymieszać z cukrem, ocet, cukinia, sól, i 1/2 szklanki wody i gotować, pokryte, często mieszając, aż cukinia zmięknie i smaki mają stopione, o 20 protokół.
Wypełnij 7 pół pt. słoiki i nałożyć pokrywki na uszczelnienie. Smaczek trzyma, schłodzony hermetycznie, co najmniej 2 tygodnie.