Cukinia Nadziewana Grzybami

Cukinia Nadziewana Grzybami
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj cukinię nadziewaną grzybami. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 152 kalorie, 8 g białka i 11 g tłuszczu każda. Ten przepis zachwycił 171 osób. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 45% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Spróbuj Nadziewana cukinia z ryżem i grzybami, Nadziewana cukinia z ryżem i grzybami oraz Nadziewana cukinia z grzybami i parmezanem Panko, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zagotuj w garnku lekko osoloną wodę i gotuj cukinię w całości, aż zacznie robić się miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Cukinię odcedzamy, odstawiamy do ostygnięcia. Po ostygnięciu przekrój cukinię wzdłuż na pół i wydrąż środkowy miąższ, pozostawiając wokół całej cukinii skorupę o grubości 1/4 cala. Wydrążony miąższ cukinii pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj grzyby i słodką czerwoną paprykę, aż będą miękkie, a grzyby puszczą sok, około 5 minut. Dodaj mąkę i oregano, następnie dodaj posiekany miąższ cukinii i ser Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzewaj mieszaninę, aż ser się roztopi, a nadzienie będzie gorące. Nadzieniem nadziewamy wydrążone cukinie; posyp każdą porcję około 3/4 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Rozgrzej brojler w piekarniku i ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Podsmaż cukinię, aż nadzienie zacznie bulgotać, a ser się zarumieni, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn