Cukinia Nadziewana Grzybami

Cukinia Nadziewana Grzybami
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj cukinię nadziewaną grzybami. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 152 kalorie, 8 g białka i 11 g tłuszczu każda. Ten przepis zachwycił 171 osób. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 45% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Spróbuj Nadziewana cukinia z ryżem i grzybami, Nadziewana cukinia z ryżem i grzybami oraz Nadziewana cukinia z grzybami i parmezanem Panko, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zagotuj w garnku lekko osoloną wodę i gotuj cukinię w całości, aż zacznie robić się miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Cukinię odcedzamy, odstawiamy do ostygnięcia. Po ostygnięciu przekrój cukinię wzdłuż na pół i wydrąż środkowy miąższ, pozostawiając wokół całej cukinii skorupę o grubości 1/4 cala. Wydrążony miąższ cukinii pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj grzyby i słodką czerwoną paprykę, aż będą miękkie, a grzyby puszczą sok, około 5 minut. Dodaj mąkę i oregano, następnie dodaj posiekany miąższ cukinii i ser Monterey Jack.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podgrzewaj mieszaninę, aż ser się roztopi, a nadzienie będzie gorące. Nadzieniem nadziewamy wydrążone cukinie; posyp każdą porcję około 3/4 łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Rozgrzej brojler w piekarniku i ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podsmaż cukinię, aż nadzienie zacznie bulgotać, a ser się zarumieni, od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn