Cukinia Malina Babeczki
Babeczki z cukinią i malinami mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 24. 230 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mąkę, cukinię, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cukinia Malina Babeczki, Malinowe Babeczki Z Lukrem Malinowym, oraz Malinowe babeczki z maślanym kremem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 24 muffinki lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Wymieszać mąkę, kakao i sodę oczyszczoną; odstawić. Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym w dużej misce, aż staną się jasne i puszyste.
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się do mieszaniny masła przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Wlać mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając do momentu włączenia. Złóż cukinię, maliny i chipsy czekoladowe, mieszając na tyle, aby równomiernie połączyć. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy 3/4 pełne.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.