Cukinia, kukurydza, czarna fasola, i Jack-ser Quesadillas

Cukinia, kukurydza, czarna fasola, i Jack-ser Quesadillas
Cukinia, kukurydza, czarna fasola i ser quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,23 zł za porcję. Ta przystawka ma 1182 kalorie, 65g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukinię, paprykę jalapeño, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kukurydzę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Pecan Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana kukurydza, cukinia i czarna fasola Quesadillas, Karmelizowana kukurydza i czarna fasola Quesadillas z pieczoną salsą z cukinii, oraz Czarna fasola i pieprz jack Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć cukinię, kukurydza, cebula, jalapeos, fasola, sól, pieprz, i chili w proszku. Wrzucić delikatnie, aby rozprowadzić przyprawy, a następnie wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
PrzyprawyPrzyprawy
CukiniaCukinia
SerSer
PieprzPieprz
FasolaFasola
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Piekarnik nagrzać do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ustaw tortille na powierzchni roboczej. Na pół każdej tortilli wyłożyć około 1/3 szklanki nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
4
Rozłóż nadzienie na brzeg, a następnie złóż tortillę na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1/2 łyżki oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać dwa quesadillas na patelni i gotować, obracając raz, aż ser topi się, o 1 1 / 2minutes na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni i ogrzać na blasze do pieczenia w piekarniku. Powtarzać partiami z pozostałą oliwą i quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Quesadillas pokroić w kliny i podawać.
9
Zalecenie wina: wyciągnij przystanki z pełnym gazem red zinfandel z Napa lub Amador county. Te duże, mocne, pełne wina są wypełnione wystarczająco dojrzałymi owocami jeżyn i egzotycznymi przyprawami, aby pasowały do quesadillas i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
JeżynyJeżyny
OwoceOwoce
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
10
Uwagi: wszystkie komercyjnie mrożone warzywa zostały już blanszowane, więc nie musisz ich gotować tak długo, jak surowe warzywa. W rzeczywistości niektóre, takie jak kukurydza, groszek i szpinak, nie muszą być już gotowane. Wystarczy rozmrozić i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzpinakSzpinak
KukurydzaKukurydza
GrochGroch

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn