Cukinia " Kluski
Cukinia " makaron jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kluski cukiniowe z Pesto, Tajski Makaron Z Cukinią, oraz Kluski Cukiniowe Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzej oliwę z oliwek.
Dodać połowę tymianku i cały czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Dodać cukinię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczyna tracić swój crunch, o 5 protokół; doprawić go solą i pieprzem, jak gotuje.
Cukinię przełożyć do miski i wrzucić z natką pietruszki, sokiem z cytryny i pozostałym tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem i podawać na ciepło.