Cukinia i pekan Saute
Cukinia i pekan Saute może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 313 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, cukinia, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Cukinia Saute, Cukinia Pancetta Saute, oraz Cukinia i kukurydza Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Dodaj pekan; gotować i mieszać, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła do patelni, i stopić.
Dodać cukinię i podsmażyć do miękkości. Wrzucić z orzechami pekan i serem.