Cukinia I Papryka Z Masłem Musztardowym
Cukinia i papryka z masłem musztardowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, czosnek, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym, Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, oraz Wegańska Sałatka ziemniaczana z papryką, cebulą i musztardą Vinaigrette dla podobnych receptur.