Cukinia i jajka

Cukinia i jajka
Cukinia i jajka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, czosnek w proszku, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Cukinia i jajka, Jajka Z Cukinii, oraz Jajecznica w cukinii.

Instrukcje

1
W misce wymieszać jajka i parmezan, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować cukinię w gorącym oleju, aż zmiękną i lekko rumiane, o 7 protokół. Doprawić cukinię czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do medium; wlać mieszaninę jaj na patelnię. Gotować, delikatnie mieszając, przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdejmij patelnię z ognia i przykryć. Trzymaj przykryte od ognia, aż jajka ustawione, o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn