Cukinia i jajka
Cukinia i jajka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka jaj, czosnek w proszku, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Cukinia i jajka, Jajka Z Cukinii, oraz Jajecznica w cukinii.
Instrukcje
W misce wymieszać jajka i parmezan, odstawić na bok.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować cukinię w gorącym oleju, aż zmiękną i lekko rumiane, o 7 protokół. Doprawić cukinię czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do medium; wlać mieszaninę jaj na patelnię. Gotować, delikatnie mieszając, przez około 3 minuty.
Zdejmij patelnię z ognia i przykryć. Trzymaj przykryte od ognia, aż jajka ustawione, o 2 minuty więcej.